Helhetslösning

till ett fast pris

En gemytlig samvaro som sträcker sig över generationsgränserna

Ett uppskattat arrangemang även en kylig kväll

Utomhusbio

Med ett kraftfullt ljudsystem, högupplöst projektor och en stor bioduk garanterar vi att det blir en upplevelse utöver det vanliga – och det är just det vi på iFocus arbetar för att lyfta fram. Upplevelsen!

Helhetslösning

Vi levererar en helhetslösning med teknik och personal till ett fast pris. Vi har uppdrag över hela Sverige.Ni bokar och vi har med oss allt som behövs. Projektor, filmduk 10x6m, ljudsystem, mikrofoner, DVD/Bluray-spelare och en rigg att hänga allt i. Riggen är 16m bred och 8 m hög. Projektorn kan stå 35-60 meter från duken. Två tekniker finns på plats under hela arrangemanget och sköter drift, rigg och rivning. Det enda ni som arrangör behöver tänka på, förutom vilken film ni vill visa, är att det finns el draget till platsen, minst 16A, och att det finns förankringspunkter till riggen – är det gräs kan vi slå ner pålar. Innan filmen kan ni visa reklam, sponsorer, program för kvällen etc. Vi kan spela upp det mesta.

Prisuppgifter

Grundpris för ett tillfälle Utomhusbio är 25 400 kr, moms tillkommer. Annat pris gäller för större arrangemang som sträcker sig över flera dagar. Tillkommande är logi för två tekniker om arrangemanget är mer än 10 mil från Främmestad, samt reseersättning. Vi erbjuder alltid fast pris, hör av er för offert så får ni totalpris som gäller just för er. 

Kontakta Ronnie Brolin för mer information och bokning. 

0705-33 98 10   ronnie.brolin@ifocusstudios.se

Filmval

För film och visningstillstånd rekommenderar vi att ni 

tar kontakt med Swedish Film, Jenny Wallheimer, 

08-50 90 25 09.

jenny.wallheimer@swedishfilm.se

 

För bästa kvalitet rekommenderar vi film på Blu-ray 

eller direkt från dator i hög upplösning, annars går 

DVD också bra. Vi kan inte spela upp DCP.

Filmval

För film och visningstillstånd rekommenderar 

vi att ni tar kontakt med Swedish Film, 

Jenny Wallheimer, 

 

08-50 90 25 09.

jenny.wallheimer@swedishfilm.se

 

För bästa kvalitet rekommenderar vi film 

på Blu-ray eller direkt från dator i hög 

upplösning, annars går DVD också bra. 

Vi kan inte spela upp DCP.

Filmval

För film och visningstillstånd rekommenderar vi att ni tar kontakt med Swedish Film, Jenny Wallheimer, 

08-50 90 25 09

jenny.wallheimer@swedishfilm.se

För bästa kvalitet rekommenderar vi film på Blu-ray  eller direkt från dator i hög upplösning, annars går DVD också bra. Vi kan inte spela upp DCP.

När sommaren är som bäst

Utomhusbio är ett arrangemang som passar alla åldrar. Filmens innehåll är inte längre det primära, det är gemenskapen. En gemytlig samvaro som sträcker sig över generationsgränserna. 

Inte bara film

Att visa film utomhus är en aktivitet som bär sig själv men i kombination med andra aktiviteter växer sig hela arrangemanget starkare.

Utomhusbio kan med fördel kombineras med redan befintliga arrangemang och skapa en helkväll med underhållning. Vad sägs om en sommarkonsert med lokala band eller större artister för att avsluta kvällen med en filmvisning när mörkret faller?

Det är inte bara spelfilm som kan visas. Det kan vara sportarrangemang eller kulturella föreställningar som musikaler, opera eller teater. Att spela playstation eller andra konsollspel på den stora duken brukar också vara en uppskattad aktivitet.

Vi kan rigga utomhus om arrangemanget är på kvällstid eller inomhus i arenor, idrottshallar, hangarer etc.

 

Kontakta Ronnie Brolin för mer information och bokning.

Drive-in-bio

Drive-in-bio kräver en annorlunda riggning än Utomhusbio. Ljudet sänds ut på önskad FM-frekvens och filmduken måste hissas högre för att bilarna inte ska skymma varandra, det blir inte bra med en filmduk som står på marken. Projektorn står längre från duken och vi sänder ut ljudet så att det kan höras på bilradion.

Helhetslösning

Vi levererar en helhetslösning med teknik och personal till ett fast pris. Vi har uppdrag över hela Sverige.Ni bokar och vi har med oss allt som behövs. Projektor, filmduk 10x6m, FM-sändare/ljudsystem, mikrofoner och en rigg att hänga allt i. Projektorn kan stå upp till 60 meter från filmduken. Två tekniker finns på plats under hela arrangemanget och sköter drift, rigg och rivning. Det enda ni som arrangör behöver tänka på, förutom vilken film ni vill visa, är att det finns el draget till platsen (16A) och visa publiken in till sina platser. Innan filmen kan ni visa reklam, sponsorer, program för kvällen etc. Vi kan spela upp det mesta.En kranbil krävs för att hissa upp filmduken. Vi ordnar med kranbil eller om ni vill sköta det själva och kanske få sponsring/lägre pris. 

Ni bokar och vi har med oss

allt som behövs

Prisuppgifter

Grundpris för ett tillfälle Drive-in-bio är 29 900 kr, moms tillkommer. Annat pris gäller för större arrangemang som sträcker sig över flera dagar. Tillkommande är reseersättning, logi för två tekniker om arrangemanget är mer än 10 mil från Främmestad, samt kostnad för kranbilen. 

Vi erbjuder alltid fast pris, hör av er för offert så får ni totalpris som gäller just för er.  

Filmval

För film och visningstillstånd rekommenderar vi att ni tar kontakt med Swedish Film, Jenny Wallheimer, 

08-50 90 25 09.

jenny.wallheimer@swedishfilm.se

För bästa kvalitet rekommenderar vi film på Blu-ray eller direkt från dator i hög upplösning, annars går DVD också bra. Vi kan inte spela upp DCP.

Filmvisning kan inledas tidigast 30 minuter efter solens nedgång.

Kontakta Ronnie Brolin för mer information och bokning.