Utomhusbio & Drive-in-bio

Med ett kraftfullt ljudsystem, högupplöst projektor och en stor filmduk garanterar vi att det blir en upplevelse utöver det vanliga – och det är just det vi på iFocus arbetar för att lyfta fram. Upplevelsen!

Filmvisning kan inledas tidigast 30 minuter efter solens nedgång.

Helhetslösning

Vi levererar en helhetslösning med teknik och personal till ett fast pris. Vi har uppdrag över hela Sverige.

Ni bokar och vi har med oss allt som behövs. Ljusstark projektor, filmduk 10x6m, kraftfullt ljudsystem, FM-sändare vid Drive-in-bio, trådlösa mikrofoner och en rigg att hänga allt i. Projektorn kan stå 35-60 meter från duken. Två tekniker finns på plats under hela arrangemanget och sköter drift, rigg och rivning. 

Innan filmen kan ni visa reklam, sponsorer, program för kvällen etc. Vi kan spela upp det mesta.

Utomhusbio

Riggen till Utomhusbion är 16m bred och 8m hög. Fördel med vår rigg är att högtalarna hissas högt vilket ger en behaglig ljudbild för hela publiken, även för de som sitter närmast där det annars blir hög volym och skrikigt ljud om högtalarna står på stativ. Vi har visat film för som mest 3 000 personer, vanligast är 100-500 i publik.

Drive-in-bio

Drive-in-bio kräver en annorlunda riggning än Utomhusbio. Filmduken måste hissas högre för att bilarna inte ska skymma varandra, det blir inte bra med en filmduk som står på marken. Ljudet sänds ut på önskad FM-frekvens så att det kan höras på bilradion.                                                                                                                                                    

Filmval

Vi levererar tekniken och ni bestämmer själva vad ni vill visa för film. För visningstillstånd rekommenderar vi att ni tar kontakt med Swedish Film, Jenny Wallheimer, 08-50 90 25 09, jenny.wallheimer@swedishfilm.se.

För bästa kvalitet rekommenderar vi film på Blu-ray eller direkt från dator i hög upplösning, annars går DVD också bra. Vi kan inte spela upp DCP.

Prisuppgifter

Utomhusbio, ett tillfälle: 25 400 kr.

Drive-in-bio, ett tillfälle: 29 900 kr.

Vi erbjuder lägre pris per tillfälle vid fler bokade visningar. Priserna är exklusive moms.

Tillkommande är reseersättning samt logi för två tekniker om arrangemanget är mer än 10 mil från Främmestad. Vi erbjuder alltid fast pris, hör av er för offert så får ni totalpris som gäller just för er. 

Vid Drive-in-bio behövs en kranbil för att hissa upp filmduken. Vi kan ordna med kranbil eller om ni vill sköta det själva och kanske få sponsring/lägre pris.

Gör en förfrågan genom formuläret nedan eller kontakta Ronnie Brolin för mer information och bokning. 0705-33 98 10, ronnie.brolin@ifocusstudios.se.