Digitala möten
Livestreaming

Vi utför livesändningar av allt från webbinarier och föreläsningar till mer avancerade produktioner av digitala kickoffer, produktlanseringar, säljkonferenser, scenshower etc.

Vi arbetar för att skapa en upplevelse som är mer än ett möte på distans. Vi bygger sammanhållning, trycker på kvalitet och tar ansvar för det ni vill förmedla. 

Efter ett inledande samtal om ert behov och ambitionsnivå återkommer vi med ett upplägg och prisförslag.

Streaming kan ske från våra studios eller från annan lokal, upplägg helt efter era behov och önskemål. Vi arbetar över hela landet.

Vi hjälper er sätta ihop ett program som leds av en moderator, programledare eller er själva. Önskas projektledning kan vi ansvara för hela produktionen med planering, körschema och manus.

Vi skapar upplevelser som stannar kvar

Storleken på vårt team anpassas efter uppdraget

Vi kan livesända det mesta

Webbinarie

Presentationer, diskussionsforum, föreläsningar, utbildningar. Internt inom organisationen eller externt för en större målgrupp.

Digital kickoff

Kan ni inte träffas fysiskt – Håll ihop gänget och inspirera med en digital upplevelse. Motivera personalgruppen till fortsatta framgångar med en livesänd kickoff

Produktlansering

Ersättare till mässor – Presentera nya produkter för återförsäljare och kunder. Kombinera livesändning med förinspelade inslag om produkterna, som även kan användas i efterhand som fristående produktfilmer.

Säljkonferens

För den interna sammanhållningen. Håll ihop den gemensamma linjen när det inte går eller är svårt att träffas fysiskt. Prata strategier, presentera nya produkter.

Fysiskt möte + digitalt

Ett fysiskt möte ni också vill sända live för fler deltagare. Vi kan streama från våra studios och möteslokaler eller från annan lokal efter era önskemål.

Scenshow, föreläsningar

För fler att ta del av scenproduktioner eller föreläsningar. Även filmning utan livesändning, för dokumentation, sociala medier eller senare försäljning.

Kontakt

Vill du veta mer eller bolla idéer kring ett upplägg? Kontakta Ronnie Brolin eller skicka ett meddelande så hör vi av oss!

0705-33 98 10