Drive-in-bio

– Helhetslösning till ett fast pris

Vi levererar en helhetslösning för Drive-in-bio med teknik och personal till ett fast pris. Vi har uppdrag över hela Sverige.

Ni bokar och vi har med oss allt som behövs. Ljusstark projektor, filmduk 10x6m, trådlösa mikrofoner och kraftfull FM-sändare som skickar ut filmljudet på önskad frekvens så att det kan höras på bilradion, även högtalare för publik utanför bilarna om så önskas.

Projektorn kan stå 35-60 meter från duken. Två tekniker finns på plats under hela arrangemanget och sköter drift, rigg och rivning. Innan filmen kan ni visa reklam, sponsorer, program för kvällen etc. Vi kan spela upp det mesta.

Drive-in-bio kräver en annorlunda riggning än traditionell utomhusbio där filmduken står på marken. Vid drive-in-bio måste filmduken hissas högre för att bilarna inte ska skymma varandra. Vi använder oss oftast av en kranbil som håller riggen med filmduken. El 16A behövs på plats. Filmvisning kan inledas tidigast 30 minuter efter solens nedgång.

Filmval

Ni bestämmer själva vad ni vill visa för film. För visningstillstånd rekommenderar vi att ni tar kontakt med Swedish Film, Jenny Wallheimer, 08-50 90 25 09, jenny.wallheimer@swedishfilm.se.

För bästa kvalitet rekommenderar vi film på Blu-ray eller direkt från dator/streaming i hög upplösning, annars går DVD också bra. Vi kan inte spela upp DCP.

Prisuppgifter

Drive-in-bio, ett tillfälle: 29 900 kr, moms tillkommer. Vi erbjuder lägre pris per tillfälle vid fler bokade visningar.

Tillkommande är reseersättning samt logi för två tekniker om arrangemanget är mer än 10 mil från Främmestad. 

Vi erbjuder alltid fast pris, hör av er för offert så får ni totalpris som gäller just för er. 

En kranbil och betongtyngder behövs för att hissa upp och stabilisera filmduken. Vi kan ordna med kranbil och tyngder eller om ni vill sköta det själva med lokala kontakter och kanske få lägre pris.

Offertförfrågan

Gör en förfrågan genom formuläret nedan eller kontakta Ronnie Brolin för mer information och bokning.